Viser 1–20 av 55 resultater

Historien om Svea-jakker begynner allerede i 1998, og startet som et merke med sterk inspirasjon fra streetwear- og skateboardkulturen. Det startet nemlig i skateboard-miljøet, da vinneren av en konkurranse brukte sin forretningssans til å overbevise en av sine samarbeidspartnere, en stor butikk for streetwear, til å begynne å importere denne stilen fra USA.

Etter hvert ble Svea en realitet, og merket henter fortsatt inspirasjon fra sktemiljøet, collegekulturen og streetwear i USA. Denne typen stil har tradisjonelt hatt hovedfokus på gutter og unge menn, og denne typen klær har derfor nesten utelukkende vært designet for passe til denne målgruppen. Svea har endret på dette, og designer unisex-klær med et fokus på unge jenter.

I dag er Svea et svært populært merke i hele Norden, og har fokus på å skape moteriktige og praktiske klær til tenåringer. Kolleksjonene inneholder blant annet en rekke sko, klær og tilbehør til både gutter og jenter, men det er uten tvil jakkene fra Svea som er de aller mest kjente og populære. Selv om merket hovedsakelig har retter mot tenåringer og den yngre generasjonen, er de i dag også populære blant kvinner og menn i alle aldre.

Denne nettsiden bruker cookies for å bidra til en enkel surfe- og handleprosess. Fortsett å bruke siden som normalt dersom du godtar dette.